OM OSS

Hvem er vi

Mywifi er en ny importør og distributør av Wi-Fi og nettverksprodukter. Fra første dag Mywifi kom på banen var ambisjonene og drømmene store. Det hele startet med med interesse for Wi-Fi og nettverk. Med bakgrunn fra IT-bransjen og Telecom så vi et behov i markedet for innovative, og enklere og mer kostnadseffektive løsninger.

2016 var det 6,4 milliarder «ting» tilkoblet Internett. Analyse- og konsulentselskapet Gartner Group spår at dette vil vokse til over 20 milliarder «ting» i 2020. Behovet for stabile og effektive Wireless og kablede nettverksløsninger vil øke dramatisk de neste årene. Både for hjem, SMB og Enterprisemarkedene. Vi vil ha produkter som dekker alle disse segmentene!
Som nyfødt distributør er det ingen kjære mor. Fra dag en må man stille opp mot store konkurrenter både fra inn og utland. Men hver gang vi vinner med deg blir både du og MyWiFi større! hver gang vi taper skal vi bli litt klokere og bedre.

Vi har en bred portefølje og tilbyr bl.a. anerkjente produsenter som Open-Mesh, Ubiquiti og Allied Telesis. En av våre ambisjoner som nisjedistributør er at vi skal gjøre det enkelt for deg og velge produkter, færre like generiske produkter i vår portefølje, gjøre det enkelt å finne det du trenger.

Vi drømmer om å gjøre nettverk så enkelt som mulig for deg. Vi vil være en faghandel allerede når du går på webshop med kategorier med anbefalte produkter og pakkeløsninger. Men gi oss litt tid, vi er rett i startgropen og vi skal bli enda bedre i alle ledd, selv en liten nisjedistributør er ikke bygd på en dag!

Store ambisjoner, fine drømmer og høye forventninger er i ikke alltid forenlig med 24 timer i døgnet og 7 dager i uken. Ta en titt i vår webshop også for å bli mer kjent med oss, og ikke nøl med å slå på «tråden» for en trådløs prat eller send oss gjerne en elektronisk post om du lurer på noe.